Sayfalar

28 Eylül 2012 Cuma

Blogunuz icin teknik destek mi lazim ?

Blogger olmak benim icin cok heyecan verici ve zevkli bir ugras haline geldi. Fakat iyi bir blogger olabilmek sadece yazi yazip yayinlamaktan ibaret degil. Blogunuzu her zaman taze tutmak ve teknik acidan hakim olmak cok onemli unsurlar. Eger teknik acidan cok fazla bilginiz yoksa bazen hersey oyle karmasik hale geliyor ki bir uzman gorusu sart oluyor. Iste tam boyle bir zamanda Sayin Adnan Guney'in bloglarini kesfettim. Kendisi bloggerlar icin adeta kullanim klavuzu tarzinda yazilar ve videolar hazirlamis. Ustelik bu yayinlara yorum biraktiginizda seve seve cevaplayip tum teknik konularda adeta ogretmenlik yapiyor.

Sakin yanlis anlasilmasin bu kampanya tarzinda bir blog tanitim yazisi degil. Amacim sadece bu yaziyi okuyan tum bloggerlara yardimci olabilecek bir blogtan haberdar etmek. Bu vesileyle Sayin Adnan Bey'e yazi ve yonlendirmeleriyle blogum icin yaptigi yardimlardan dolayi tesekkur ediyorum.
Iste ihtiyac duydugunuz yayinlara ulasabileceginiz adresler.

8 yorum:

  1. çok faydalı bir bilgi
    neler gelmiyorki başımıza
    tıkanıyoruz , üzülüyoruz bazen
    ben geçenlerde aldım bir elime laptop'u , bir elime minik kızımı yollandım bilgisayarcıya doğru
    zor oluyor oda :(
    artık Adnan Beye tık tık
    şimdi inceleyeceğim sitesini
    sevgiler
    hımm unutmadan ne kadar az post giriyorsun , özletiyorsun kendini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dogru pek fazla yazamiyorum, ancak aksamlari oturabiliyorum bilgisayarin basina o da ancak 1-2 saat.
      Daha cok yazmayi bende istiyorum ama bunun icin oglumun biraz daha buyumesini beklemem gerekecek:)
      Sevgiler...

      Sil
  2. Merhaba Bilginanneler.Yukarıda yazdığınız yazı inanın çok duygulandırdı beni.Bu güne kadar yaptığım yardımlaşma, paylaşma konusunda bir ilk oldunuz.İnanın içerik olarak böyle bir yazıyı kimse yazmaz.Biliyorsunuz bencil duygular hep ön planda olmuştur.Sizi takdirle karşılıyorum.Özgün içerik ve paylaşımlar adına, başarılarınızın devamını diliyorum.Gelişeceğimiz başarılı bloglamalrda görüşmek üzere.
    Tüm Annelere ..
    Saygı ve sevgilerimi sunarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin yardimlarinizin yaninda benim bu kucucuk yazim inanin hic bir sey. Yeni yazilarinizi dort gozle bekliyorum. Sayenizde cok sey ogrendim ve ogrenecegim.
      Tum bilginanneler adina tekrar cooook tesekkurler.

      Sil
    2. Merhaba Bilginanneler ;
      Çok teşekkür ederim.Sizin azminiz olamsaydı başaramazdık.Bir ekip çalışması içinde başarıya ualştık.Sizlerin mutlu olması yaptığımın doğrulugunu kanıtlıyor.Lütfen kendinizi küçümsemeyin. İstenileni yapamayan çok kişi tanıyorum.Bu küçük yazı sizin karşınıza çok çıkacak.Google aralarında SEO olarak size faydası olacak.Biz blogcular olarak yazdığımız her özgün yazıdaki bir virgülün dahi arama motorlarınca tarandığını ve dizinlere dahi eklendiğini unutmamak lazım.Bu kadar değerli bir çalışma diyebilirim.Bakın örnek yorumların blogunuz üzerindeki etkileri yazımda da belirtim bu konuyu.Yorumların iyiside kötüsüde arama motorlarında görülüyor.Hatta halen sayısı az olan Google Plus yeni yeni tanınıyor.Google ilk çıktığından beri tüm ürünlerini kullanan biri olarak, az çok algaritmalarını anlamamın nedeni bu.Size bir yazı linki vereceğim.Müsait olduğunuzda okuyun lütfen.Blog da yazı arada sıkışmış kalmış durumda.Fakat çok değerli bir yazı.Yazıyı okuyunca neden değerli olduğunu anlayacaksınız.Biraz roman yazar gibi oldu.Yazmaya başlayınca duramıyorum.Ayrıca Tulay hanımada buradan selamlarımı iletiyorum.Kendisine teşekkür ediyorum.Bilgisayardan da anladığım için hatalı işlem gördüğünüzde bilgim dahilinde yardımcı olabilirim.Boşuna para ödemesin.
      Görüşmek üzere.
      Saygı ve sevgilerimle.

      Sil
    3. Pardon link verecem dedim yazmamışım.Biraz daha yazim bari.Bu da blogger yapımcılarına eleştiri olsun.Örnek yorum yazdım ancak düzenleme yapamıyorum.Blogger eksilerinden bir kon da bu.Düzenleme konusu.Wordpress bu konuları aşmış.Ancak çok özgür olamadığınızdan seçimim hep blogger olmuştur.
      Linki unutmadan yazıyorum.
      http://guney59.blogspot.com/2011/12/basarl-bir-site-icin-10-kural.html

      Sil
    4. Yazilarinizdan sonra yorumlarinizda kilavuz oluyor...Umarim herkes faydalanir. Yazinizi okumaya calistim fakat tum maddeler goruntulenemiyordu.
      Kolay gelsin, tesekkurler..

      Sil
  3. çok teşekkürler adnan bey
    bilgilerinizin kılavuzluğuna her zaman ihtiyacımız olacaktır :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...